Detalii

Prima consultație constă într-o discuție în care să ne cunoaștem, să înteleg contextul în care te afli și în ce măsură te pot ajuta. Aceasta are rolul de a face o evaluare completă a statustului nutrițional şi metabolic, a stării de sănătate şi a gradului de motivare.

Astfel, dacă îți place metoda mea și decizi că vrei sa lucrezi cu mine, vom parcurge mai mulți pași pentru a identifica principalele cauze ale problemelor tale și în final vom stabili împreună care este programul cel mai potrivit pentru tine.

Etapele parcurse

Pe parcursul primei consultații vom parcurge următorii pași

  • Cântărirea și interpretarea indicatorilor corporali
  • Evaluarea stării nutriționale
  • Stabilirea greutatii ideale si a obiectivelor
  • Stabilirea paşilor următori către atingerea obiectivelor

Cântărirea și interpretarea indicatorilor corporali

Măsurarea indicatorilor corporali și intepretarea acestora. Prin intermediul cântarului vei afla cu acurateţe ce cantitate de grăsime, muşchi şi apă ai în corp și care sunt valorile normale, astfel încât să putem stabili obiectivele

Evaluarea stării nutriționale

Te voi ruga să completezi un chestionar de evaluare care conţine un set de întrebări ce vor scoate la iveală motivele ascunse ale problemelor tale de greutate. Acest chestionar mă va ajuta să identific unde avem de lucru pentru a ajunge la o stare de sănătate optimă.

Stabilirea greutatii ideale si a obiectivelor

În urma analizei indicatorilor corporali vei afla exact câte kilograme de grăsime ai nevoie să slăbeşti pentru o sănătate optimă din punct de vedere științific. Rolul meu va fi să te ajut să îți atingi acest obiectiv.

Stabilirea paşilor următori către atingerea obiectivelor

Stabilim împreună în cât timp vrei să ajungi la aceasta greutate propusă şi ce fel de dietă ţi se potriveşte cel mai bine (strictă sau flexibilă, vegetariană, cu mai multă carne sau cu toate grupele de alimente).

Principalele beneficii

Identificarea principalelor cauzele

Te voi ajuta să identifici care au fost principalele greșeli care te-au adus în starea actuală și cum le poți schimba.

In urma folosirii cantarului inteligent vei afla indicele de grasime, masa musculara, procentul de apa si grasimea viscerala.

In functie de compozitia corporala, inaltimea si varsta ta vei afla care este greutatea ta optima.

Vei afla care este metoda mea de lucru, care ar fi urmatorii pasi pe care i-am urma impreuna si astfel vei putea decide daca vrei sa continuam impreuna.

Stabilește o primă întâlnire