Sesiune de monitorizarea a evoluției

 

În sesiunile de monitorizare evaluăm evoluția pe care ai avut-o, vedem ce a funcționat si ce nu și analizăm rezultatele obținute. În funcție de cum te simți si de feedback-ul tău, adaptăm planul pentru a rămâne ușor de urmat și a îmbunătăți rezultatele.

Etapele monitorizării

Monitorizare în patru pași:

  • Analizez evoluția greutății tale și a stării generale
  • Interpretez rezultatele obținute
  • Analizăm evoluția și stabilim eventualele ajustări
  • Optimizăm planul pentru a rămâne ușor de urmat

Monitorizarea greutății

Pentru a putea monitoriza progresul, în primul rând urmărim evoluția greutății, a felului în care te simți după schimbările făcute și apoi stabilim pașii următori.

Analiza jurnalului alimentar

Cu ajutorul jurnalului alimentar pe care îl vei ține ne asigurăm că vei avea cele mai bune rezultate posibile și că nu vei cădea în capcanele care pot apărea.

Ajustarea programului

În funcţie de rezultatele pe care le ai şi cât de confortabil îţi este planul, îl voi modifica pentru a-ți fi cât mai ușor să-ți atingi obiectivele propuse.

Creșterea motivației

Obținerea greutății dorite seamană mai mult cu un maraton decât cu un sprint, așadar menținerea motivației este extrem de importantă.

Beneficiile programului

Adaptarea planului pe parcurs

În funcție de cât de bine te simți cu acest program, el va fi adaptat în funcție de solicitările tale astfel încât să îl urmezi cu ușurință.

Sesiunile pe care le avem au rolul de a analiza rezultatele și de a te ajuta să rămâi implicat și motivat pe tot parcursul programului.

Vei avea ocazia să observi progresele periodic, astfel încât să îți păstrezi entuziasmul și încrederea în continuare.

Voi fi „partenerul tău de cursă lungă” și te voi ajuta în menţinerea motivaţiei pe tot parcursul programului.

Hai să ne cunoaștem