Ce este programul „Obiceiuri sănătoase”?

 

Este un proces în care înlocuim obiceiurile dăunătoare cu cele sănătoase. Îți ofer sprijin specializat în identificarea și conștientizarea rutinelor și obiceiurilor care îți dăunează. Alături de mine vei parcurge un proces de descoperire și transformare, ce are ca scop o viață echilibrată, mai sănătoasă, mai plină de energie.

Lucrăm integrat, luând în calcul obiceiurile alimentare, programul de mișcare, de muncă, de petrecere a timpului liber, somnul, precum și relațiile cu cei din jur. Acestea sunt strâns legate între ele, așa că te ajut să înțelegi cauzele emoționale din spatele lor și să-ți orientezi atenția și voința către a le îmbunătăți. Astfel ai siguranța că păstrezi rezultatele muncii tale pe termen lung.

În ce constă?

În cadrul sesiunilor săptămânale:

  • Identificăm ce obiceiuri îți dăunează
  • Îți ofer un program de obiceiuri esențiale
  • Lucrăm pe partea de conștientizare a emoțiilor
  • Îți arăt tehnici de gestionare a poftelor dăunătoare
  • Fixăm noi obiceiuri sănătoase

Identificarea schimbărilor dorite

Începem prigramul prin discutarea aspectelor pe care îți dorești să le schimbi la tine și ce anume te determină să faci această schimbare. Stabilim „DE CE”-ul tău.

Stabilirea obiceiurilor cheie

Înțelegând ce anume îți dăunează și ce vrei să schimbi, putem deja să lucrăm la înlocuirea obiceiurilor dăunătoare cu unele cheie pentru sănătatea ta.

Conștientizarea cauzelor emoționale

Fiecare obicei are în spate cauze emoționale pe care adesea nu le conștientizăm. Eu te ajut să le înțelegi și astfel să le poți gestiona.

Tehnici de menținere pe termen lung

În cadrul sesiunilor îți arăt cum să aplici mai departe ce ai învățat. Altfel spus, te învăț să fii propriul tău health coach.

Beneficiile programului

Obții o condiție fizică mai bună

Când începi să mănânci mai sănătos, să faci exerciții fizice sănătoase, să gândești pozitiv și să dormi mai bine, corpul răspunde rapid și ajungi să te simți mult mai bine.

Odată ce îți schimbi obiceiurile, stima de sine, încrederea și voința cresc și ele direct proporțional, ca efect al acestui proces în lanț.

Obiceiurile sănătoase se traduc în mai mulți bani la sfârșitul lunii și mai mult timp de calitate. Ajustându-ți stilul de viață devii automat mai conștient de alegerile pe care le faci.

Deși alimentația este privită ca un dușman – liste interzise, alimente dăunătoare, E-uri etc., în realitate alimentele ne sunt un prieten, iar noi putem mânca sănătos fără mari sacrificii.

Hai să ne cunoaștem