Program de coaching

Programul de coaching durează între 3 luni si 6 luni, în funcție de obiectivele pe care le ai. Dacă îți dorești să îți schimbi stilul de viață și să dezvolți noi obiceiuri, acest program este perfect pentru tine.

În cadrul sesiunilor de coaching vom discuta toate aspecte care alcătuiesc sănătatea ta, de la nutriție la activitate fizică, somn, stres, bucurie și fericire. Te voi ghida pe tot parcursul programului astfel încât să identifici acele domenii care necesită o schimbare și ne vom concentra asupra celor mai importante, stabilind un anumit număr de obictive realizabile.

Structura programului

Programul este alcătuit din sesiuni săptămânale care durează o oră și au loc fie față în față, fie telefonic sau prin intermediul Skype, care includ:

  1. Principii de alimentație sănătoasă și echilibrată
  2. Planificarea meselor și listă de cumpărături
  3. Îndrumare în citirea etichetelor alimentelor
  4. Tipuri de mișcare la îndemână
  5. Modalități de conștientizare și schimbare

Principii alimentare

Alimente sănătoase, reguli eficiente de combinare a acestora și moduri de a le include în alimentația ta zilnică.

Sesiuni de coaching

Sprijinul din partea mea pe tot parcurs programului prin sesiun de coaching săptămânale adaptate nevoilor tale.

Suport zilnic

In cazul in care ai intrebari sau doresti sa imi transmiti felul in care te simti, ma poti contacta oricand pe whatsapp.

Informatii personalizate

In functie de obiectivele tale, iti voi transmite materiale care sa te iti aduca un plus de informatii si motivatie.

Why Choose Us

Sprijin pe tot parcursul programului

Vei avea parte de suportul meu astfel incat sa poti depasi anumite momente mai dificile, sa iti pastrezi motivatia si sa iti atingi obiectivele la final.

Vei invata cum sa iti insusesti obiceiuri mai sanatoase pentru ca in final sa fii mai sanatos.

Te voi ajuta sa cauti solutiile tu insuti si sa le aplici in viata ta, astfel incat in viitor sa poti continua cu un stil de viata sanatos indiferent de circumstante.

Odata stabilite obiectivele, vom stabili un plan pe care il vom monitoriza saptamanal si vom gasi solutii acolo unde apar dificultati, astfel incat la final sa reusesti ceea ce ti-ai propus.

Request Free Consultation