Ce este programul „Slăbește sănătos”?

 

Este un program în care te ajut să slăbești până la greutatea dorită lucrând pe plan nutrițional, fizic și psihic. Durează între o lună și trei luni, timp în care ne vom asigura că îți atingi obiectivul, pe care îl vom stabili și personaliza în funcție de datele tale corporale, dar și de preferințele alimentare.

L-am gândit astfel încât să fie ușor de aplicat de la cap la coadă. Planul de nutriție va fi completat cu un plan motivațional care te ajută să îți folosești toate resursele interioare pentru obținerea și menținerea greutății dorite, dar și a unei stări de spirit mai bune.

În ce constă?

În cadrul sesiunilor săptămânale:

  • Stabilim un plan alimentar cu obiective clare
  • Îți voi crea un plan motivațional
  • Ținem cont de preferințele tale
  • Te învăț tehnici de conștientizare și schimbare
  • Monitorizăm evoluția și ajustăm planul
  • Stabilim planul de acțiune săptămânal

Stabilirea obiectivului - greutatea ideală

Parte esențială a programului este chiar stabilirea obiectivului – cât vrei să slăbești. În funcție de acesta aplicăm planul de nutriție personalizat.

Health coaching

Lucrăm pe mai multe direcții, astfel că îți ofer și un plan motivațional și principii de health coaching care să te ajute pe tot parcursul programului.

Înțelegerea nevoilor propriului corp

Te ajut să înțelegi cauzele dezechilibrului alimentar. Pornind de aici obținem o dietă personalizată prin care să-ți recâștigi echilibrul și armonia cu propriul corp.

Monitorizarea evoluției și optimizare

În funcție de rezultatele observate de-a lungul întâlnirilor, ajustăm constant programul încât să îl păstrăm eficient și să ajungi la greutatea dorită.

Beneficiile programului

Ceea ce obții, menții

Aplicând o dietă personalizată de la un coach în nutriție, te asiguri că kilogramele în plus nu vor mai reveni.

Slăbind, te simți mai bine și creezi o relație în lanț pozitivă, astfel că și viața ta se îmbunătățește pe mai multe planuri.

Urmând planul de nutriție, înțelegi principiile alimentației sănătoase și vei ști să le aplici și să le ajustezi pe viitor.

E simplu – mai puține kilograme, mai multă energie! Înveți să-ți asiguri aportul necesar de nutrienți în limitele greutății dorite.

Hai să ne cunoaștem