Program de menținere

După atingerea obiectivelor dorite este foarte important să ai un plan de menținere, astfel încât să nu te întorci treptat la vechile obiceiuri. Programul de menținere are rolul de a-ți da un ghid de stil de viață pe termen lung care să te ajute să păstrezi rezultatele obținute.

Informațiile necesare programului

Acest program va fi realizat în funcție de:

  • Obiectivul tău pe termen lung
  • Preferințele alimentare
  • Preferințele în ceea ce privește mișcarea
  • Noua rată metabolică

Educatie nutritionala

Odata atinsa greutatea dorita, te voi ajuta cu metode de planificare a meselor astfel incat sa iti poti pastra greutatea pe termen lung

Consultatii periodice

In primele 6 luni vom avea sedinte lunare pentru a monitoriza evolutia greutatii si a usurintei cu care urmezi programul.

Suport permanent

In cazul in care ai intrebari sau doresti sa imi transmiti felul in care te simti, ma poti contacta oricand pe whatsapp.

Informatii personalizate

Iti voi transmite periodic materiale care sa te iti aduca un plus de informatii si motivatie astfel incat sa poti pastra rezultatele.

Why Choose Us

Mentinerea rezultatelor obtinute

Programul te va ajuta sa pastrezi greutatea obtinuta pe termen lung, invatand cum sa ai un stil de viata sanatos pe termen lung.

Odata atinse obiectivele, voi reintroduce treptat anumite alimente ale tale preferate in asa fel incat sa nu iti afecteze rezultatele obtinute.

Vei invata cum sa ai un stil de viata sanatos prin continuarea obiceiurilor deprinse si gasirea unor solutiilor pe termen lung.

Voi fi „partenerul tău de cursă lungă” și te voi ajuta în menţinerea motivaţiei in continuare.

Request Free Consultation