fbpx

Program de menținere

După atingerea obiectivelor dorite este foarte important să ai un plan de menținere, astfel încât să nu te întorci treptat la vechile obiceiuri. Programul de menținere are rolul de a-ți da un ghid de stil de viață pe termen lung care să te ajute să păstrezi rezultatele obținute.

Informațiile necesare programului

Acest program va fi realizat în funcție de:

  • Obiectivul tău pe termen lung
  • Preferințele alimentare
  • Preferințele în ceea ce privește mișcarea
  • Noua rată metabolică

Educație nutrițională

Odată atinsă greutatea dorită, te voi ajuta cu metode de planificare a meselor și combinare a alimentelor ce te vor ajuta în menținerea greutății atinse.

Consultații periodice

În primele 6 luni vom avea întâlniri lunare pentru a monitoriza evoluția greutății și a ușurinței cu care urmezi programul.

Suport permanent

În cazul în care ai întrebari sau dorești să îmi transmiți informații cu privire la felul în care te simți, mă poți contacta oricând pe whatsapp.

Informații personalizate

Îți voi transmite periodic materiale care să îți aducă un plus de informații și motivație astfel încât să poți păstra rezultatele.

Beneficiile programului

Menținerea rezultatelor obținute

Programul te va ajuta să păstrezi greutatea obținută pe termen lung, învățând cum să ai un stil de viață sănătos pe termen lung.

Odată atinse obiectivele, voi reintroduce treptat anumite alimente pe care tu le preferi în așa fel încât să îți păstrezi greutatea actuală.

Vei învăța cum să ai un stil de viață sănătos prin continuarea obiceiurilor deprinse și găsirea unor soluții pe termen lung.

Voi fi „partenerul tău de cursă lungă” și te voi ajuta în menţinerea motivaţiei in continuare.

Stabilește o primă întâlnire