Program nutriționist de menținere

 

Menținerea este esențială. Asta presupune fixarea obiceiurilor alimentare sănătoase astfel încât să știi că nu te întorci la ceea ce îți dăuna, pentru că acesta e deseori un pericol major. Programul de menținere este un ghid care îți asigură păstrarea pe termen lung a rezultatelor pentru care ai muncit.

Informațiile necesare programului

Ținem cont de patru criterii de bază:

  • Ce-ți dorești pe termen lung
  • Ce preferințe alimentare ai
  • Ce exerciții fizice preferi
  • Rata metabolică obținută

Educație nutrițională

Odată atinsă greutatea dorită, te voi ajuta cu metode de planificare a meselor și combinare a alimentelor pentru menținerea greutății atinse.

Monitorizare periodică

În primele 6 luni vom avea întâlniri lunare pentru a monitoriza evoluția greutății și a ușurinței cu care urmezi programul.

Suport permanent

În cazul în care ai întrebări sau ai ceva să-mi spui despre cum te simți, dacă întâmpini probleme, mă poți contacta oricând pe whatsapp.

Informații personalizate

Îți voi transmite periodic materiale relevante care să îți aducă un plus de informații și motivație astfel încât să poți păstra rezultatele.

Beneficiile programului

Menținerea rezultatelor obținute

Programul te va ajuta să păstrezi greutatea obținută pe termen lung, învățând cum să ai un stil de viață sănătos pe termen lung.

Odată atinse obiectivele, voi reintroduce treptat anumite alimente pe care tu le preferi în așa fel încât să îți păstrezi greutatea actuală.

Vei învăța cum să ai un stil de viață sănătos prin continuarea obiceiurilor deprinse și găsirea unor soluții pe termen lung.

Voi fi „partenerul tău de cursă lungă” și te voi ajuta în menţinerea motivaţiei in continuare.

Hai să ne cunoaștem