Program de mișcare personalizat

 

În realizarea acestui program ținem cont de capacitatea ta de efort, de obiectivele stabilite și preferințele tale în ce privește exercițiile fizice. Va fi un program ușor de urmat, centrat pe beneficii măsurabile, care să-ți îmbunătățească starea de sănătate.

Nu trebuie să faci performanță, ci doar să te bucuri de rezultate.

Informații necesare programului

Îl vom crea luând în calcul:

  • Locul unde poți face mișcare
  • Capacitatea ta de efort
  • Exercițiile pe care le preferi
  • Ceea ce îți propui (slăbire, creștere masă musculară, tonifiere)

Adaptare la programul tău

Programul va cuprinde exerciții gândite în funcție de programul tău zilnic și de timpul tău disponibil, astfel încât să îți fie la îndemână să îl urmezi.

Ține cont de locația preferată

Fie că îți place să mergi la sala de fitness, să faci mișcare în aer liber sau să te antrenezi la tine acasă, programul ține cont de toate aceste lucruri.

Include toate tipurile de efort

Programul de mișcare este unul echilibrat și complet, care include exerciții de forță, de anduranță, precum și de relaxare pe care să le poți include în rutina ta zilnică.

Grad de dificultate adaptat

Gradul de dificultate este adaptat la capacitatea ta fizică, astfel încât să nu resimți efortul ca pe o povară și să îl poți continua cu fiecare zi ce trece.

Beneficiile programului

Este adaptat condiției tale fizice

Planul de mișcare ține cont de capacitatea ta actuală de efort și include exerciții pe care să le poți face cu ușurință.

Programul este flexibil și conține diverse tipuri de efort care împreună îți vor îmbunătăți condiția fizică și îți vor da o stare de bine.

Fie că îți place să mergi la sala de fitness, să faci mișcare în aer liber sau să te antrenezi la tine acasă, programul este adaptat preferințelor tale.

Fiind adaptat programului tău, vei reuși să îl urmezi fără a-ți da complet viața peste cap.

Hai să ne cunoaștem