fbpx

Program de mișcare personalizat

În funcție de preferințele tale și de obiectivele pe care le ai îți voi da un plan de mișcare personalizat, adaptat la capacitatea ta de efort. Acest program este unul simplu și la îndemână, care te ajută șă îți îmbunătățești starea de sănătate și nu este unul de creștere a performanței sportive.

Informații necesare programului

Programul pe care îl voi crea pentru tine va fi adaptat la:

  • Locația pe care o preferi pentru a face mișcare
  • Capacitatea ta de efort
  • Preferințele tale cu privire la tipurile de efort
  • Obiectivele tale (slăbire, creștere masă musculară, tonifierea masei musculare)

Adaptare la programul tău

Programul va cuprinde idei de a face mișcare în funcție de programul tău, astfel încât să îți fie la îndemână să îl urmezi.

Ține cont de locația preferată

Fie că îți place să mergi la sala de fitness, să faci mișcare în aer liber sau să te antrenezi la tine acasă, programul este adaptat preferințelor tale.

Include toate tipurile de efort

Programul de mișcare este unul echilibrat și complet, care include exerciții de forță, de anduranță, cât și de relaxare.

Grad de dificultate adaptat

Gradul de dificultate este adaptat la capacitatea ta fizică, astfel încât să nu resimți efortul ca pe o povară și să te simți obosit a doua zi.

Beneficiile programului

Este adaptat condiției tale fizice

Planul de mișcare ține cont de capacitatea ta actuală de efort și include exerciții pe care să le poți face cu ușurință.

Programul este flexibil și conține diverse tipuri de efort care împreună îți vor îmbunătăți condiția fizică și îți vor da o stare de bine.

Fie că îți place să mergi la sala de fitness, să faci mișcare în aer liber sau să te antrenezi la tine acasă, programul este adaptat preferințelor tale.

Fiind adaptat programului tău, vei reuși să îl urmezi fără a-ți da complet viața peste cap.

Stabilește o primă întâlnire