Program nutrițional personalizat

Dupa consultatia initiala, daca decizi sa lucram impreuna iti voi crea un program nutritional personalizat pe care il vei urma in urmatoarele luni. Acest plan va fi adaptat la rata ta metabolica, la nivelul de intensitate fizica si de alimentele tale preferate.

Programul va fi ajustat in fiecare luna in functie de evolutia pe care o vei avea si de modul in care te-ai simtit pe parcurs.

Informații necesare planului

Înainte de a-ți pregăti planul vom agrea împreună următoarele detalii:

  • Nivelul de activitate fizică
  • Obiectivele stabilite, în funcție și de rata metabolismului
  • Preferințele alimentare
  • Planificarea meselor

Analiza stadiului nutrițional actual

Vom analiza împreună obiceiurile alimentare actuale, astfel încât să putem decide care dintre ele pot fi înlocuite și ce ar putea fi modificat pe termen lung.

Includerea alimentelor preferate în plan

Planul va ține cont de preferințele tale alimentare, astfel încât să îți fie cât mai ușor să îl urmezi și să îți atingi obiectivele.

Plan motivațional cu idei cheie de urmat

Pentru a-ți putea păstra motivația pe parcursul programului, îți voi include un plan motivațional cu idei cheie pe care să le păstrezi.

Soluții alternative la mesele recomandate

Dacă nu poți urma exact meniul recomandat, îți voi da alternative pentru fiecare masă și gustare, care să îți fie la îndemână în orice context,

Beneficiile programului

Este adaptat nevoilor corpului tău

Primul pas în creare programului va fi adaptarea lui la rata metabolismului tău și la obiectivele pe care le ai.

Pentru a putea urma acest program ai nevoie să fie realizat cu alimente care îți plac, astfel încât să îl urmezi cu ușurință.

Fie că alegi să gătești acasă, că mănânci la restaurant sau că ești plecat la drum, planul include idei de mese la îndemână oricând.

Acest program este flexibil si foarte diversificat ca și alimente, astfel încât nu te vei plictisi pe parcursul lui.

Request Free Consultation