Program nutritional personalizat

Plan nutrițional adaptat ție

 

Odată luată decizia de a lucra împreună, trecem la treabă și îți creez un program nutrițional personalizat, de aplicat în următoarea lună. Personalizarea se face în funcție de rata metabolică pe care o ai, nivelul zilnic de intensitate fizică și preferințele tale alimentare.

Facem constant evaluări, astfel încât ajustăm de la lună la lună acest program în funcție de evoluția ta și de cum te simți.

Despre planul personalizat

Îl stabilim în funcție de următoarele detalii:

  • Nivelul de intensitate al activității tale fizice
  • Obiectivele tale
  • Preferințele tale alimentare
  • Planificarea meselor în funcție de necesitățile pe care le ai

Analiza stadiului nutrițional actual

Vom analiza împreună obiceiurile alimentare actuale, astfel încât să putem decide care dintre ele pot fi înlocuite și ce ar putea fi modificat  pe termen lung.

Includerea alimentelor preferate în plan

Planul va ține cont de preferințele tale alimentare și de programul tău actual, astfel încât să îți fie cât mai ușor să îl urmezi și să îți atingi obiectivele.

Plan motivațional cu idei cheie de urmat

Pentru a-ți putea păstra motivația pe parcursul programului, îți ofer și un plan motivațional cu trucuri și idei cheie pe care să le aplici astfel încât să poți urma programul.

Soluții alternative la mesele recomandate

Dacă nu poți urma exact meniul recomandat, îți voi da alternative pentru fiecare masă și gustare, astfel încât să ai de unde alege și să îți fie la îndemână.

Beneficiile programului

Este adaptat nevoilor corpului tău

Primul pas în creare programului va fi adaptarea lui la rata metabolismului tău și la obiectivele pe care le ai.

Pentru a putea urma acest program ai nevoie să fie realizat cu alimente care îți plac, astfel încât să îl urmezi cu ușurință.

Fie că alegi să gătești acasă, că mănânci la restaurant sau că ești plecat la drum, planul include idei de mese la îndemână oricând.

Acest program este flexibil și foarte diversificat ca și alimente, astfel încât nu te vei plictisi pe parcursul lui.

Hai să ne cunoaștem