Sesiune inițială gratuită

 

Prima sesiune este foarte importantă, pentru că aici ne cunoaștem, discutăm și înțeleg ce vrei să schimbi și ce am eu de făcut, ca specialist, pentru a te ajuta. Este o discuție destinsă în care facem o evaluare generală a stilului de viață actual, care e starea ta de sănătate și gradul tău de motivare.

Îți prezint metoda mea de lucru, iar dacă decizi că vrei să facem echipă, începem să parcurgem împreună pașii spre identificarea principalelor cauze ale problemelor tale și stabilim împreună care este programul care ți se potrivește.

Etapele parcurse

Sesiune în 4 pași:

  • Stabilim ce anume vrei să schimbi
  • Facem o evaluare a stilului de viata
  • Stabilim obiectivele tale
  • Stabilim paşii următori

Identificarea schimbărilor dorite

Începem sesiunea prin discutarea aspectelor pe care îți dorești să le schimbi la tine și ce anume te determină să faci această schimbare. Stabilim „DE CE”-ul tău.

Evaluarea stilului tau de viață actual

Parcurgem un chestionar de evaluare care conţine un set de întrebări ce vor evidenția cauzele ascunse ale problemelor tale de greutate sau lipsă de energie.

Stabilirea obiectivelor pe termen scurt, mediu si lung

Te voi ghida în stabilirea unor obiective realiste care să te ajute să ai mai multă energie și să atingi greutatea dorită. În plus, îți voi da metode eficiente pentru asta.

Stabilirea paşilor următori către atingerea obiectivelor

Stabilim împreună care sunt obiectivele tale și în cât timp le vei atinge. În baza lor vom crea un program alimentar adaptat preferințelor tale alimentare.

Principalele beneficii

Identificarea principalelor cauzele

Te voi ajuta să identifici care au fost principalele greșeli care te-au adus în starea actuală și cum le poți schimba.

În urmă evaluării, vei afla exact care sunt acele aspecte ale stilului tău de viață care pot fi îmbunătățite.

În funcție de evaluare, îți vei stabili o listă de obiective realiste și vei primi metode eficiente pentru atingerea lor.

Vei afla care este metoda mea de lucru, ce program personalizat ți se potrivește și astfel vei putea decide dacă vrei să continuăm împreună.

Hai să ne cunoaștem