Sesiune inițială nutriționism

 

Prima sesiune este foarte importantă, pentru că aici ne cunoaștem, discutăm și înțeleg ce vrei să schimbi și ce am eu de făcut, ca specialist, pentru a te ajuta. Este o discuție destinsă în care facem o evaluare completă a statusului nutrițional și metabolic în care te afli, care e starea ta de sănătate și gradul tău de motivare.

Îți prezint metoda mea de lucru, iar dacă decizi că vrei să facem echipă, începem să parcurgem împreună pașii spre identificarea principalelor cauze ale problemelor tale și stabilim împreună programul tău personalizat.

Etapele parcurse

Sesiune în 4 pași:

  • Stabilim ce anume vrei să schimbi
  • Îți evaluez starea nutrițională
  • Stabilim greutatea ideală și obiectivele tale
  • Stabilim paşii următori

Identificarea schimbărilor dorite

Începem sesiunea prin discutarea aspectelor pe care îți dorești să le schimbi la tine și ce anume te determină să faci această schimbare. Stabilim „DE CE”-ul tău.

Evaluarea stării nutriționale

Parcurgem un chestionar de evaluare care conţine un set de întrebări ce vor evidenția cauzele ascunse ale problemelor tale de greutate sau lipsă de energie.

Stabilirea greutății ideale și a obiectivelor

Vei afla exact câte kilograme de grăsime ai nevoie să slăbeşti pentru o greutate optimă din punct de vedere științific. Rolul meu va fi să îți arăt cum să atingi acest obiectiv.

Stabilirea paşilor următori către atingerea obiectivelor

Stabilim împreună care sunt obiectivele tale și în cât timp le vei atinge. În baza lor vom crea un program alimentar adaptat preferințelor tale alimentare.

Principalele beneficii

Identificarea principalelor cauzele

Te voi ajuta să identifici care au fost principalele greșeli care te-au adus în starea actuală și cum le poți schimba.

În urma folosirii cântarului inteligent vei afla indicele de grăsime, masa musculară, procentul de apă și grăsimea viscerală.

În funcție de compoziția corporală, înălțimea și vârsta ta vei afla care este greutatea ta optimă.

Vei afla care este metoda mea de lucru, care ar fi următorii pași pe care i-am urma împreună și astfel vei putea decide dacă vrei să continuăm împreună.

Hai să ne cunoaștem