fbpx

Detalii

Prima sesiune constă într-o discuție în care să ne cunoaștem, să înteleg contextul în care te afli și în ce măsură te pot ajuta. Aceasta are rolul de a face o evaluare completă a statustului nutrițional şi metabolic, a stării de sănătate şi a gradului de motivare.

Astfel, dacă îți place metoda mea și decizi că vrei sa lucrezi cu mine, vom parcurge mai mulți pași pentru a identifica principalele cauze ale problemelor tale și în final vom stabili împreună care este programul cel mai potrivit pentru tine.

Etapele parcurse

Pe parcursul primei sesiuni vom parcurge următorii pași

  • Cântărirea și interpretarea indicatorilor corporali
  • Evaluarea stării nutriționale
  • Stabilirea greutatii ideale si a obiectivelor
  • Stabilirea paşilor următori

Cântărirea și interpretarea indicatorilor corporali

Măsurarea indicatorilor corporali și intepretarea acestora. Prin intermediul cântarului vei afla cu acurateţe ce cantitate de grăsime, muşchi şi apă ai în corp și care sunt valorile recomandate.

Evaluarea stării nutriționale

Completarea unui chestionar de evaluare care conţine un set de întrebări ce vor scoate la iveală motivele ascunse ale problemelor tale de greutate sau lipsă de energie.

Stabilirea greutății ideale și a obiectivelor

Vei afla exact câte kilograme de grăsime ai nevoie să slăbeşti pentru o sănătate optimă din punct de vedere științific. Rolul meu va fi să te ajut să îți atingi acest obiectiv.

Stabilirea paşilor următori către atingerea obiectivelor

Stabilim împreună care sunt obiectivele tale și în cât timp le vei atinge. În baza lor vei primi un program alimentar care să fie potrivit preferințelor tale alimentare.

Principalele beneficii

Identificarea principalelor cauzele

Te voi ajuta să identifici care au fost principalele greșeli care te-au adus în starea actuală și cum le poți schimba.

În urma folosirii cântarului inteligent vei afla indicele de grăsime, masa musculară, procentul de apă și grăsimea viscerală.

În funcție de compoziția corporală, înălțimea și vârsta ta vei afla care este greutatea ta optimă.

Vei afla care este metoda mea de lucru, care ar fi următorii pași pe care i-am urma împreună și astfel vei putea decide dacă vrei să continuăm împreună.

Stabilește o primă întâlnire