Servicii oferite

Îți dorești un plan de alimentație și activitate fizică personalizat pe nevoile tale? Îți voi ușura drumul către noul stil de viață prin urmatoarele servicii:

Consultație inițială și alegere program

Această consultație constă în masurarea și interpretarea indicatorilor corporali, evaluarea stării actuale, ancheta alimentară și stabilirea obiectivelor tale.

Afla mai multe...

Monitorizare evoluție și ajustare plan

Cântărire săptămânală, analiza jurnalului alimentar și ajustarea planului pentru mai multă plăcere și rezultate mai bune.

Afla mai multe...

Program nutrițional personalizat

Voi crea pentru tine un plan nutrițional și de mișcare bazat pe preferințele tale alimentare, programul tău zilnic și regimului alimentar preferat.

Afla mai multe...

Program de menținere pe termen lung

Odată îndeplinite obiectivele tale, îți voi crea un program de menținere care include educație nutrițională pe termen lung și menținerea motivației.

Afla mai multe...

Program de mișcare personalizat

O viață sănătoasă implică și miscare, așadar îți îți voi crea un program personalizat de mișcare adaptat nevoilor și programului tău zilnic.

Afla mai multe...

Educație nutrițională pentru companii

Voi oferi informații si soluții practice unui stil de viață cât mai sănătos, esențial pentru echilibrul și performanța profesională.

Afla mai multe...

Program de coaching de 3 luni

Îți voi ușura drumul către noul stil de viață astfel încât să nu te mai simți copleșit de gândul că trebuie să îți schimbi obiceiurile. Sunt aici pentru a te sprijini în călătoria ta către cea mai bună versiune a ta. Începe astăzi această călătorie cu mine și vei primi îndrumare și dedicare din partea mea timp de 3 luni.

Programează-te